در اواخر شهریور سال ۹۵ رنو ساندرو استپ وی توسط پارس خودرو رونمایی شد. داچیا یک شرکت خودروسازی ست از زیر مجموعه ها و تحت مالکیت کمپانی رنوی فرانسه قرار دارد که محصولاتی از جمله ساندرو یک (محصول ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۲) و ساندرو دو یا همان استپ وی را (تولید ۲۰۱۲ به بعد) در دنیا با لوگوی خود عرضه می کند؛ اما ساندرو در کشور ما با همان لوگوی رنو شناخته می شود. ساندرو استپ وی تحت عنوان نسخه ی فیس لیفت تنها تغییراتی را در چراغ ها و سپر دریافت کرده، البته با اصلاحی جزئی، ساختارهای ایمنی بدنه نیز کمی بهبود یافته است. اگر شما نیز قصد خرید این کراس اوور را دارید یا به دنبال مقایسه آن با برادرش هستید این مقاله می تواند برای شما مفید باشد؛ در ادامه با دنیای آپشن همراه باشید.

 

بدنه و طراحی ظاهری رنو ساندرو استپ وی

همانطور که از قیافه ی آن پیداست لازم به توضیح نیست که ساندرو بر پایه ی تندر ۹۰ ساخته شده است. ساندرو استپ وی با طول ۴۰۲۰، عرض ۱۷۴۶ و ارتفاع ۱۵۳۴ میلی متر، با اضافه شدن باربندهای نقره ای روی سقفش حدود ۴٫۵ سانتی متر نسبت به مدل معمولی، افزایش ارتفاع را تجربه می کند. به علاوه این که از سدان ها و هاچبک های تولید داخل نیز بلندتر است. اختلافات ظاهری در دو نسخه عمده نیست اما استپ وی با دریافت به روزرسانی هایی از جمله مشکی شدن سپرهای عقب و جلو و اضافه شدن باربند و قطعات زینتی اطراف گلگیر و رکاب خودرو در القای حس تهاجمی، موفق تر عمل می کند.

فضای کابین و طراحی داخلی رنو ساندرو استپ وی

 

در مقایسه با تندر ۹۰ هنگامی که به کابین استپ وی وارد می شویم تغییرات خوشایندی را مشاهده می کنیم که البته نداشتن تفاوت با ساندرو به عنوان نکته ای منفی جلوه می کند. فضا برای سرنشینان، ارگونومی کلی و دسترسی راننده به ادوات داخلی کابین در حد قابل قبولی ارزیابی می شود. صندلی های عقب تاشو بوده که گنجایش حمل بار را به ۱۲۰۰ لیتر می رساند (در حالت عادی ظرفیت ۳۲۰ لیتری دارد).

امکانات رفاهی و آپشن های رنو ساندرو استپ وی

امکانات کمی از قبیل آينه هاي جانبي برقي مجهز به گرمكن، سيستم ضد سرقت ایموبیلایزر (Immobilizer)، كامپيوتر سفری به همراه آن عرضه می شود.

اما خبری از آپشن هایی مثل سنسور دنده عقب، ضبط و باند حرفه ای، صندلی های چرمی و سانروف که به وفور در خودروهای چینی نصب می شود، نیست.

مشخصات فنی و ایمنی رنو ساندرو استپ وی

نسخه ای که هم اکنون در ایران عرضه می شود، در مدل دستی ۵ سرعته همانند ال ۹۰ از موتور ۱٫۶ لیتری به نام KM4 A6 و در مدل اتوماتیک از موتور KM4 C6 با توان ۱۰۵ اسب بخار بهره می گیرد. شتاب ۰ تا ۱۰۰ آن برای مدل اتوماتیک و دستی به ترتیب ۱۰٫۵ و ۱۱٫۵ ثانیه است. از جمله تغییرات فنی که در این مدل به روز پدید آمده، می توان به استفاده از کلاچ هیدرولیکی به جای کلاچ سیمی و تغییرات جزئی گیربکس در راستای رفع مشکل روغن ریزی از ناحیه نزدیک به پلوس ها (که همچنان در تندر ۹۰ وجود دارد) اشاره کرد.

 

این خودرو به ترمزهای ضدقفل ABS و توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD تولید شرکت بوش (ترمزهای جلو دیسکی خنک شونده و عقب کاسه ای) تجهیز شده است و از دو کیسه ی هوا برای راننده و سرنشین جلو بهره می برد. بر اساس آمار موسسه تست تصادف و ایمنی «EURONCAP» در سال ۲۰۰۸ این خودرو سه نشان ستاره ی ایمنی برای بزرگسالان و چهار ستاره برای کودکان کسب کرده است.

 

خرید مانیتور پژو پارس

نصب مانیتورفابریک آریو در اصفهان

نصب مانیتور پژوپارس در اصفهان

خرید مانیتور ال ۹۰

نصب مانیتورفابریک ساندرودر اصفهان

خرید کروز کنترل نوتاش در اصفهان

 

منبع: دنیای آپشن


آپشن خودرو | دنیای آپشن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

✩★◎○●←MÃȚŃ~Ę~MÄŅ→●○◎★✩ Whitney کاشت مو DOWNLOAD-SAN seoblog8863@gmail.com کیک و شیرینی جملات عاشقانه کوتاه,متن های عاشقانه زیبا دست به قلم