یکی از مطرح ترین و پرفروش ترین پیکاپ (وانت) های دنیا تویوتا هایلوکس است که زمزمه عرضه نسخه ی ۲۰۱۸ آن در ایران همه ی گوش ها را تیز کرده است. در بسیاری از کشورها به دلیل شرایط طبیعی متنوع از جمله آمریکا و استرالیا، بیشترین تقاضای جامعه‌ مثل ایران کراس اوورهای سایز متوسط نیست، بلکه وانت های تک کابین یا دو کابین در صدر لیست محبوب ترین ها قرار می گیرند. شما نیز اگر ویژگی هایی مثل راحتی، توانایی باربری و امکان رانندگی در مسیرهای سخت را برای یک خودرو در نظر دارید، در ادامه ی این مطلب با دنیای آپشن همگام شوید.

بدنه و طراحی ظاهری تویوتا هایلوکس

از بعد ظاهری نسخه های مختلف هایلوکس، با تعویض سپرها، جلوپنجره، رینگ‌ها و همچنین وجود یا عدم وجود گارد، دریچه ورودی هوا، مه شکن و غیره، چهره های متفاوتی دارند. شاید بتوان گفت طراحی چراغ های جلو چشم عقابی شکل، مهم ترین تفاوت به وجود آمده در هایلوکس جدید است؛ از یک قطعه ف کروم نیز داخل کاسه چراغ ها بهره گرفته شده است. در هایلوکس دو کابین استاندارد، جلوپنجره و سپر هر دو سیاه رنگ و پلاستیکی هستند اما امکان سفارش جلوپنجره ی فی و سپر همرنگ بدنه نیز وجود دارد. در همه ی مدل ها، آینه بغل راهنمادار هستند. قسمت حمل بار نیز با کفپوش تمام فی همر‌نگ بدنه و با امکان تحمل ۹۵۰ کیلوگرم وزن ارائه می شود.

طراحی فضای داخلی و کابین تویوتا هایلوکس

 

اگر تا به حال سری به داخل کابین وانت های داخلی خودمان زده باشید، با دیدن کابین هایلوکس جدید، ذوق زدگی اولین واکنش شما خواهد بود. اگرچه از نظر ظاهری و تجهیزات چند پله از سدان های لوکس خانوادگی عقب است اما در کل قابل قبول و کاربردی ست. در میان داشبورد یک نمایشگر لمسی ۶ تا ۷ اینچی بیرون زده، دیده می شود که دسترسی خوبی را برای راننده فراهم می کند. در بالاترین قسمت داشبورد مجرای اصلی خروجی هوا، یک ساعت بسیار کوچک دیجیتال و کلید فعال کننده ی فلاشرها وجود دارند که نسبتا دور از راننده هستند.

پیشرانه و آمار فنی تویوتا هایلوکس

 

از آن جایی که امکان واردات مدل های دیزلی و نمونه های بنزینی با پیشرانه های حجیم تر از ۲.۵ لیتر در کشور ما وجود ندارد، هایلوکس وارداتی مجهز به پیشرانه ی ۲ لیتری با توان تولید ۱۳۴ اسب بخار قدرت و گشتاور ۱۸۵ نیوتن متر است. این ژاپنی همچنین مجهز به فناوری VVT-i یا سیستم زمان بندی متغیر سوپاپ ها می باشد که مصرف سوخت را کاهش و شتاب گیری را بهبود می دهد. این پیکاپ دو دیفرانسیله به ۱۵ تا ۱۶ ثانیه زمان برای رسیدن به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت احتیاج دارد و حداکثر سرعت برای آن ۱۷۰ کیلومتر بر ساعت است. میانگین مصرف سوخت حدود ۱۱ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است.

امکانات و تجهیزات رفاهی تویوتا هایلوکس

نسخه های مختلف هایلوکس به غیر از ظاهر با تفاوت‌ های زیادی نیز از نظر امکانات رفاهی عرضه می شوند. در واقع ۳ نوع هایلوکس با آپشن های متنوع تحت عنوان های نسخه ی مخصوص کار یا workmate، SR و SR5 به فروش می رسند. اکثر هایلوکس های وارد شده از نوع مدل کار یعنی ارزان ترین نمونه بوده است که با عبارت درشت TOYOTA روی درپوش عقب و برجستگی های گیره مانند مخصوص بستن طناب در نمای جانبی بدنه، قابل تشخیص است.

نور اصلی در نسخه ی پایه هایلوکس به صورت لامپی است اما در مدل آپشنال نوار LED روشنایی روز (دی لایت) در بالای چراغ ها و چراغ های هالوژنی دیده می شود. کامپیوتر سفری نیز به عنوان یک آپشن در مرکز پنل سرعت و دور موتور نسبتا ساده ی آن خواهد بود.

خرید مانیتور پژو پارس

نصب مانیتورفابریک آریو در اصفهان

نصب مانیتور پژوپارس در اصفهان

خرید مانیتور ال ۹۰

نصب مانیتورفابریک ساندرودر اصفهان

خرید کروز کنترل نوتاش در اصفهان

منبع: دنیای آپشن


آپشن خودرو | دنیای آپشن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آنچه گذشت و آنچه لازم است اوقات فراغت نگین جنوب راحیل دریاے شراب فروش قطعات موبایل ویستا سازه سايت رسمي استارست نگاره ی برف الهی به امید تو